Jurnalul DOR

Bianca Raețchi, una dintre participantele DOR 2015, are grijă să ne împărtășească cele mai proaspete impresii din această ediție prin intermediul blog-ului pe care îl deține.

 

DOR – prima zi: Bun venit ACASĂ!

După ce tinerii au ajuns la tabără și au fost repartizați pe echipe, a avut loc o mică întalnire de grupuri în care copiii au făcut cunoștință unii cu alții, au ales împreună numele echipei și au jucat diferite jocuri.

Însa cel mai important eveniment al zilei a avut loc seara, când a fost deschiderea neoficială. Multe glume și-au făcut loc în prezentarea organizatorilor, fiind mai degrabă o seară între prieteni. Însă marea surpriză care nu cred se aștepta cineva dintre participanți a fost discoteca – ne-am distrat cu toții de minune!

Un început foarte bun și promițător și sunt sigură că în continuare ne așteaptă și alte surprize speciale.

Cu poze revin mai târziu.

 

Pentru mai multe informații și impresii ale Biancăi cu privire la programul DOR:

https://raetchibianca.wordpress.com/category/jurnalul-taberei-dor/

 

Acest website este produs datorită suportului financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul Migrației și Dezvoltării”, implementat de către Misiunea OIM în Moldova în parteneriat cu Biroul pentru relații cu diaspora.