Programul DOR 2020 – informare COVID-19

Dragi participanți!

Vă mulțumim mult pentru cererile de aplicare depuse și interesul manifestat față de Programul DOR 2020.

În contextul evoluțiilor survenite în urma pandemiei COVID-19, suntem preocupați de  potențialul impact asupra sănătății tuturor, precum și a desfășurării Programului planificat în această vară.

În prezent, evaluăm cu prudență și maximă responsabilitate toate posibilitățile pentru a asigura siguranța copiilor, însoțitorilor de grup, a personalului local implicat în desfășurarea Programului, precum și a tuturor celor care, într-un fel sau altul, sunt conectați la DOR 2020.

Facem tot posibilul să gestionăm cât mai bine această situație dificilă și incertă și vom comunica cu regularitate și transparență despre toate modificările care vor interveni pe parcurs.

Vă suntem recunoscători pentru calmul de care ați dat dovadă  până în present și vă îndemnăm să manifestați în continuare aceeași înțelegere și răbdare.

După cum știți, autoritățile din Republica Moldova au instituit stare de urgență în sănătate publică până la data de 30 iunie 2020, pentru a împiedica o evoluție negativă a situației, iar noi facem tot posibilul să respectăm întocmai regulile instituite.

Păstrăm strâns legătura și sperăm la o îmbunătățire a situației cât mai curând posibil. Aveți grijă de voi și cei dragi, respectați măsurile de profilaxie și protecție și informați-vă doar din surse oficiale.

Multă sănătate,

Echipa dor.md

 

Acest website este produs datorită suportului financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul Migrației și Dezvoltării”, implementat de către Misiunea OIM în Moldova în parteneriat cu Biroul pentru relații cu diaspora.