Programul DOR – Diaspora * Origini * Reveniri, ediția a IX-a, anul 2021

Biroul relații cu diaspora, declară deschisă perioada de înregistrare la cea de-a IX-a ediție a Programului guvernamental *Diasporă*Origini*Reveniri 2021 (Programul DOR)

 

Programul DOR se va desfășura în perioada 08 - 17 august 2021 având drept scop consolidarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate ale copiilor și tinerilor din diasporă cu țara de origine Republica Moldova.

Pentru a participa la Programul DOR, solicitanții urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: abilități de comunicare în limba română; creativitate, deschidere, artistism.

Doritorii/solicitanții se vor înregistra prezentând un video motivațional cu genericul   „Vreau să fac parte din familia DOR!”. Filmulețul video cu o durată de max. 2 min. va fi expediat electronic la adresa de email: dor@gov.md

Participarea la programul DOR este gratuită, cheltuielile fiind acoperite din bugetul de stat.

În condițiile situației pandemice globale evenimentul din anul 2021 se va realiza în regim online, utilizând platformele de comunicare Zoom și Facebook.

Înscrierea la programul DOR se va efectua în perioada 03 martie - 30 aprilie 2021. Copiii și tinerii din diasporă, la fel ca și cei din Republica Moldova, care întrunesc condițiile de participare,  vor completa formularul de înregistrare on-line pe pagina web a programului: www.dor.md, rubrica APLICĂ AICI!.

Dosarele depuse vor fi evaluate prin prisma criteriilor de eligibilitate, iar rezultatele vor fi anunțate pe data de 31 mai 2021. 

Date de contact: 022 250-494, 022 250-524, e-mail: dor@gov.md

 

 

Acest website este produs datorită suportului financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional al Republicii Moldova în domeniul Migrației și Dezvoltării”, implementat de către Misiunea OIM în Moldova în parteneriat cu Biroul pentru relații cu diaspora.